Wie ben ik

De eerstelijnspsycholoog van De Eerste Lijn in Julianadorp

Een psycholoog moet logischerwijs iemand zijn die u kunt vertrouwen, iemand bij wie u zich op uw gemak voelt. Tijdens sessies en behandelingen doen we daarom alleen dingen waar u zich prettig bij voelt. Als het nog te vroeg is om over een bepaald onderwerp te praten, of als u wilt weten waarom ik kies voor een bepaalde aanpak, dan kunt u dit altijd aangeven.

Over psycholoog Marian WijshoffMarian

Ik ben geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (psynip). In 1992 startte ik met de praktijk. In de afgelopen decennia heb ik veel samengewerkt met diverse collega-psychologen, huisartsen, psychiaters, maatschappelijk werkers en andere eerstelijnswerkers. Na tussen 1999 en 2007 te hebben samengewerkt met andere eerstelijnspsychologen en een psychotherapeut, werk ik nu weer voor mezelf. Ik werk nog wel samen met diverse eerstelijnspsychologen in Noord-Holland regio noord en andere disciplines in de eerste lijn.

Als eerstelijnspsycholoog ben ik deskundig op het gebied van specifieke gedrags- en psychische problemen. Hulp in de eerste lijn betekent dat de hulp kortdurend is en dat er geen sprake is van probleemselectie vooraf.

De werkwijze van De Eerste Lijn

Certificaten en registraties De Eerste Lijn

Marian Wijshoff beschikt over de volgende registraties:

  • gezondheidszorgpsycholoog BIG-geregistreerd
  • eerstelijnspsycholoog bij het Nederlands Instituut van Psychologen
  • registerpsycholoog bij het Nederlands Instituut van Psychologen
  • NIP-kwalificatie

LVVP-lid (Landelijke Vereninging van Vrijgevestigde Psychologen en psychotherapeuten)

Kwaliteit