Wie ben ik

De eerstelijnspsycholoog van De Eerste Lijn in Julianadorp

Een psycholoog moet logischerwijs iemand zijn die u kunt vertrouwen, iemand bij wie u zich op uw gemak voelt. Tijdens sessies en behandelingen doen we daarom alleen dingen waar u zich prettig bij voelt. Als het nog te vroeg is om over een bepaald onderwerp te praten, of als u wilt weten waarom ik kies voor een bepaalde aanpak, dan kunt u dit altijd aangeven.

Over psycholoog Marian Wijshoff
Marian

Ik ben geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (psynip). In 1992 startte ik met de praktijk. In de afgelopen decennia heb ik veel samengewerkt met diverse collega-psychologen, huisartsen, psychiaters, maatschappelijk werkers en andere eerstelijnswerkers. Na tussen 1999 en 2007 te hebben samengewerkt met andere eerstelijnspsychologen en een psychotherapeut, werk ik nu weer voor mezelf. Ik werk nog wel samen met diverse eerstelijnspsychologen in Noord-Holland regio noord en andere disciplines in de eerste lijn.

Als eerstelijnspsycholoog ben ik deskundig op het gebied van specifieke gedrags- en psychische problemen. Hulp in de eerste lijn betekent dat de hulp kortdurend  en op de huidige klachten gericht is, dat er geen lange wachttijden zijn dat u niet ver hoeft te reizen, dat de hulpverlener persoonlijk aanspreekbaar is en dat er een nauwe samenwerking is met de huisartsen.

De werkwijze van De Eerste Lijn

Certificaten en registraties De Eerste Lijn

Marian Wijshoff beschikt over de volgende registraties:

– Werken met ondersteuning van Zorgstandaarden (zie website GGZ zorgstandaarden)
– Eerstelijnspsycholoog NIP, ge(her)registreerd
– Registerpsycholoog NIP
– Nip Kwalificatie
– BIG Certificering, gezondheidszorgpsycholoog BIG (wet op Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg))
– Kwaliteitsstatuut
– LVVP-lid (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten)
– LVVP Visitatie Certificaat
– Keurmerk Basis GGZ-KIBG
– BIGnr: 39061114225
– KvK. nr: 37152553
– LVVP nr: 3911

Kwaliteit